En halvtimme utomhus !

Jag , nu ska ni få ett väldigt intressant inlägg :)  Jag gick nämligen ut och krattade lite i kaninernas bur, och tog lite bilder :) Vi har typ en katt som är 19 år , och heter Britta som är  jääätte söt :) Fast hon börjar må dåligt nu, hennes päls ser inte riktigt bra ut . Klicka på bilderna för at att se dom större.

Britta (L)


 

Crocs i storlek 41 :)





Det är ju typ varmt ute idag :D  Kaninernas lilla hage på bilden, dom har typ en liten lekstuga som hus också !


Chio Chio !


Goten Morgen !

Idag är en vanlig dag , för det är ingens födelsedag :) Idag ska jag dansa balett, dådå . Och så ska jag kanske baka något kul. Jag har lust att baka nått kulö iallafall ! Och så ska jag föröka hinna städa kaninernas hage lite . Men nu hade jag tänkt att spela Mario och kolla lite på blocket.se , vet itne vad jag ska kolla efter men de e kul (Y)   Kanske hinner titta in på www.pagoni.se ! Vill pärla ;)




Chio Chio !

GodNatt !

Nu kunde inte Spela.se underhåll mig längre, nu är klockan snart ett och jag måste sova. Men vi hörs imorgon !    Glöm nu inte att kommentera, :) Chio !


God Natt ?

Klockan är tio över tolv , och alla roliga börjar logga ut från msn . Då är det inge kul att sitta vid daotrn , så ska sitta lite på spela.se och se om de kan underhålla mig. Ska nog köra lite Mario !  Så chio så länge ! :)

Lite kläder från H&M !

Vill ha ALLT :D


Löördagsmys !

Lördag , Löördag, Löööööördag ! Jag har suttit framför datorn nästan hela dagen nu . Men det var ju 8 dagar sedan jag satt framför datorn ! Jag har saknat den , haahaha :D   nu sitter jag och chattar med Maria , du är bäst :) <3    Jag ska nog snart gå ner och sitta framför Teven lite :) Fast bara kanskeeeee... det kanske blir kolla på H&M´s hemsida också. För det är så jäklans kul :D  Idag har vi jagat vår kanin Pucko som rymt ur sin bur , tillslut blev den trött och vi fick in den. Och så har jag sjutit någora straffar med Pappa, Emil och Anton. Och sedan sjöt vi luftgevär . Imorgon ska jag dansa balett, och så kanske jag lyckas övertala pappa att vi ska åka och se Prinsessa på bio ! :)

Nejj , men det blir nog vara social med familjen och seeeeeeeen H&M :D

Nice Stuff från H&M ! :)

Ibland önskar jag veerkligen att jag var rik , så jag kunde slösa lite pengar på dessa två grejjorna :D   Vill haa dom !


Nää , nu jäklar !

Ska jag börja blogga varje dag, ska skaffa mig en fin desgin :D

Men då mååste ni lova att läsa och koommentera ? ;)

Halloj !

Jag vet, det var ett tag sen :)   Men känns så onödigt att skriva när man inte skrivero m ångot speciellt. Idag har jag varit i Göteborg med Pessi-pöö.   Vi var på femman  , o shoppade =)   Köpte en vit tunnika på Jc, för 150 . Och ett par Jeans på H&M , för 199 .   Jesica köpte en skiit fin tröja på Monki,ångrade att jag inte köpte en sån :/    Det satt typ en gubbe innan vi gick in till fin , med en typ skylt där det stod : Min fru har dött, jag har inget hus. 'Jag är sjuk, jag lidar av Hiv4 ( o sen stod det lite mer osså) Hjälp mig !!    .     Asså jag undrar om det verkligen var så att hna typ hade värdens sämta liv , eller om allt bara var ljug. Det satt många som satt och tiggde pengar, jag tycker det är lite läskigt och sorligt att se sånna . 

 Jag ska blogga ibland,  och sen när vi kopplar in datorn utanför mitt rum , ska jag blogga vaarje dag. Men det dröjer typ en månad. 

Nu ska jag spela lite gitarr, på vår otroligt ostämdaa :D    Och sen blir det TV hela kvällen :)




Bjuder på en gammal bild på mig , också :)


Hejjdå !

 

 

 

 


God kväll !

Mamma e på föreldramöte, och jag ska igentligen göra läxor o städa rummet. För alla dom gångerna jag sagt att jag skulle städat rummet , har jag inte gjortdet :)   Vi har bara engelska glosor till imorgon,  eller så har vi nån text men den fattar jag inte vad man ska göra med , så skit i den ! I helgen ska mitt glov i mitt rum typ målas. Så måste packa ner alla små saker i påsar. Blä , blä , blä !
Jag stekte nytt pannkakor, ja e bäst på det. höhöhöhöh... Bara för att jag har lust att skriva lite längre idag, kan vi "gå igenom" minextremt tårkiga dag :)

Torsdag ,

Jag vaknade,och somnade om . Jag vaknade och somnade om . Sedan gick jag ner och åt frukost :) Sen typ..mn tränade jag på våra läxor. O sen bytte ja om :)  Sen satte jag upp mitt fula hår :D  Sen typ plockade jag upp kläder från golvet i mitt rum , sen gick jag till skolan . Där hade vi Tyska,  och vi hade typ läxförhör. Jag söög ! Sen hade vi ömn .. Svenska ? Nejj , Matte ? Ja, matte varre nog :D Det var tårkigt , jag blev arg på dom dumma primtalen ! Seeeen hade vi svenska , de va inge kul de heller Eller jo. tyskläsningen var ok :D Sen hade vi lunch, tpy nån köttsak , potatis o sås åt vi det smaka helt ok :) Sen gick jag hem o släppte ut hundarna ,o typ packade gympa sakerna. Sen gick jag/vi till gympan. Det hade vi fotboll , och mitt lag var bäst av alla Noooot ! Sen hade vi So , vi hade läxförhör på massa saker. Jag ägde (Y)  Sen hade vi No, där hade jag biologi , de va kul :) Sen slutade vil ,jihoo ! Sen gick jag hem o gick ut med hundarna . Sen började jag göra pannkakor, sedan åt vi dem . Och nu sitter jag här . Och jag ska städa mitt rum och göra läxorna på en halvtimme/fyrtio minuter för sen börjar idol. Fast funderar på att skita idag, o gö nått roligare istället .. typ ... Matte ;)  


Tråkiga inlägg e jag bäst på :)

Emma e inte hemma idag , jiihoo :D     Höhöhöhöhöh...



Natalie , jag försöker finnas här för dig <3


Hejjdå


God Morgon !

Klockan e halv elva , och jag e hos bästa Natta <3 Vi ska snart gå till Kaskad och simma :(  40 längder, BLÄÄÄÄ ! Jag har inte så mycket att skriva :)  Jag ska dansa Mordern&jazz idag , men Pessi-pöö :D <3 Och vi har värdens tråkigaste So - läxa som inte jag pallar att träna på , 

 


/ Juulia

God natt !

Vi har So läxa till imorgon , och jag kan ingenting . Och jag vill verkligen inte sitta och lära mig var massa boring floder o berg o hav o sånt skit ligger :O  För det är verkligen tråååkigt ! Idag var jag med Mikan&Natta, de va sköjSköj ! Sen så gick vi på Junis, de va första gången ja va där :) O jag tror jag ska gå, om jag kan :O  

Ha det gött , o ät mycket sött :)

Natalie Synnergren är bäst !

/ Julia


Bild :)



Ölandsbron, saknar sommaren !

Håltimma!

Nu har jag varit hemma i en timme, ska gå tillbaka till skolan om tjugo minuter :(
Jag orkar verkligen inte skolan , allt e bara tråkigt&Jobbigt där .
Kan inte allt bara lösa sig ? För jag orkar inte mer :O
Och imorgon ska vi simma också, tråkigt !!!

Ikväll blir det fotbolls träning, och massa läxor :)
Men jag får hoppasa att jag hinner med datorn också ;)
Har bara en lekton kvar idag,och det är 40 minuters tyska.
Så efter det ska jag städa mitt rum och göra lääxa :/
 
 
Tråkigt inlägg , iknow :D

/ Julia

Jag måååste få en ny bloggdesgin snart !


RSS 2.0