Nyår !

Imorgon är det 2010 , HEJDÅ ! :D

Klockan 19.35

Vi ska snart äta hemma gjord pizza :)   Jag har suttit hela dagen vid datorn , men endå har jag inte hittat några skor jag vill ha. Eller jag har hittat fina , men jag vet att dom inte sitter bra. För deras vad vidd har 38 cm . Nu ska jag vara inne på Stardoll :)   Och kolla på tradera, men där hittar jag aldrig något kul . Det finns bara massa kryssningar för 33 kronor .  

Hejdå / Julia

MIN MIN MIN MIN MIN MIN MIN !

Måste haa den :)  Den är inte så speciell men älskar den !

  


Tisdag !

Det är den 29 December , det vet jag för vi har tre oöppnade 1,5 liters mjölk hemma som gick ut den 28 December .
Igår var jag med mamma på jobbet, jag satt vid datorn precis hela tiden nästan. Men vid lunch åkte vi till Knalleland och gick runt och letade efter skor&jacka åt mig i två timmar. Sen åt vi på Subway ! Jag åt två mini subs , mumsfilibabba ! Jag har fortfarande inte hittat skor&jacka så idag blir det kolla på det på internet hela dagen typ :P  Dom stövlarna som jag la upp igår , vad skit stora vid vaden . Jag hitta ett par skit fina på dinsko , som var äkta skinn som mamma vill att jag ska köpa :) Men så klickade dom :(   Och det vill jag absolut inte ha ! Jag tycker inte sko afäärer ska ha heltäckningsmatta ! Då hör man ju inte om skorna klickili klackar . Jag skrev ut bilder igår också, på fotopappret jag köpte på rusta :D  Det gick inte så bra, jag lät inte bilderna torka så det blev vita rispor i dom . Men jag skulle iallfall ha dom till att göra ett scraapbook album, eftersom jag fick sånna saker i julklapp. Nu ska jag göra en önskelista på H&M , för jag fyller år snart :)   Den kanske ni får kika på sen .


Denna kameran vill jag ha när jag fyller år !!



Hej då / Julia

Stövlar !

Fina ! :D


Skor från Skopunkten.com

Julklappar ! :D

Jag har ju fått många fina julklappar med , här är några :)

Från mamma !          


Från mamma !


Från pappa !


Från pappa ,   bild åt fel håll !


Från Farmor !    Kuddar .



Och massa Scraapbook från många !


TACK / Julia






Hejsan Hoppsan !

Igår var jag i Borås och shoppade på mellandags rean med mamma ! Jag hittade mycket , det mesta på Ginatricot :)   

Linne Ginatricot, 65 kr .



Tröja Ginatricot , 65 kr



Tunnika Lindex (Barnavdelining) 79 kr



LinneGinatricot 65 kr



oversize stickad tröja Ginatricot 69 kr .


Och så åt vi på subway . Och jag köpte en mössa för 30 kr med ! :D 
Tack mamma!

/ Julia


Tjooo !

Nu har jag precis ätit tacos , muuums :) Skönt att slippa julmaten nu . Julmat är inte ens gott ! Mitt godis förnbud är slut , tjiihoo ! Fast ska börja igen vid nyår . Igår var vi på hemmakväll , och köpte mega godis påse för 77 kronor :D Över ett kilo iallafall ! Min lille bror fick värdens roligaste spel i julklapp, som heter Game of life . Det är sjukt roligt ! man har ett eget kreditkort. Och så satte man in det i en kredit korts läsare , och så fick man sin lön. Och så kan man befodrad i sitt jobb. Och skaffa barn , och utbilda sig . Har spelat det flera gånger. Jag fick massa kul också , det kommer ett inlägg om det sen med ! Idag har vi varit och kollat på valpar , jag vill ha egen hund !

Nej , nu ska jag leta upp jacka&skor på hemsidor. Någon som har något tips ? :)


HO - HO - HO !


/ Julia


Den tjugiandrre December !

TVÅ DAGAR KVAR TILL JULAFTON !

Och jag längtar , längtar , läängtar!  Julafton är jätte mysig . Alla kusinerna kommer :)  
Uppersitta kvällen är också mysig !
Idag har jag fixat klart julklapparna , eller aa.. nästan ! Jag har en lös tand , och det stör mig ! Nu SKA jag städa mitt rum, som jag tänkt göra hela dagen. Och när jag kommer tillbaka till pappa så ska jag städa rummet där , som är  överdirvet stökigt :D

Hej Svejs !

 


Den 20 December !

Det är bara 4 dagar kvar till julafton, och jag lääängtar !   Jag har ätit mega mycket julgodis denna helgen .. Höhöhö!  Igår var jag och såg NewMoon med värdens bästa Emilia . Filmen var jätte bra :)   Jag tycker den var mycket bättre än ettan . Jag har inte sett julkalendern idag, så jag vill att det ska bli kväll nu ! För jag vill se den :D  Jag vill se greve Holm med , den gamla julkalandern . Den är så sjuukt rolig " ät inte för mycket av degen nu ungar , av deg blir man seg " De vill du noooog "  Hahaha, jag kommer typ ihåg alla meningar i den filmen :D  Och så pratar dom skånska , och det är roligt !    Idag ska jag inte göra någonting !   Jag vill kunna göra design , men vi har inte något bra fotoprogram + att jag inte har några bra bilder :(

Tråkig&ful bild , men hey det är en bild !



Jag har kom på en sak igår , jag somnar lättare till värsta action filmen , än till en komedi typ .
För action filmer är så sjukt tråkiga . Jag såg nån sån film igår . De bara panga hela tiden :(



Men tjojo !

den nittonde December !

Nu är det snart julafton och jag längtar ihjäl mig ! Jag vill ha paket ... höhöhöhö . Idag har jag varit ute och gett julkort till alla grannarna i Berghem, det var sviin kallt. Och så har jag suttit på en hemsida , och gett julklappar till Ellen . Eller ah.. man har antal pengar och så har man ett hus. Så kan man köpa kläder&möbler till sitt hus. Och så kan man ge bort saker . Så har köpt 17 julklappar till henne :D     Snart ska vi göra pepparkakaor&baka julgodis . Jag skulle ha tränat imorse men eftersom det var 10 minus grader, så blev träningen iställd .

Hejdå ! 

Ny design !

Ny design från www.blogghjälp.se  :D


Jullov !

Tjaaa ! :D     Idag fick vi jullov ! Julavslutningen id skolan var faktiskt bra . Men när vi skulle gå hem , så fastnade mitt skåp. Och jag fick vänta på att vaktmästaren skulle bryta upp de.. inte så kul . Sen när vi kom hem sa Emil att vi skulle baka julgodis ,  och jag som skulle städa mitt rum . Otur :D    Jag skulle göra knäck , och ah. . det blev inte knäck . Det blev socker sörja . För det stod att man skulle koka upp knäck smeten , men jag kokade ganska mycket för länge. Efter allt julgodis bak gick jag ut med lilla alizen, sen packade jag&sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte till hann.   Så nu har jag nyss käkat lite tacos . 

Jag vill ha domma sakerna , som kommer ifrån GinaTricot ,

 


En vacker Söndags för middag !

Ah .. eller iallafall typ. Det är tråkigt väder ute !   Men det har varit en trevlig morgon :D Jag vakade och tittade på julkalendern ! Sen åt jag frukost, macka&Juice&oboy&två paradie choklad bitar, höhöhöhöh....  Sen har jag typ suttit vid datorn hela tiden ,  idag ska jag kanske till Gekås . Tror jag ska köpa klart julklapparna:D  Har redan köpt 80 % av dom .. i September  ! 

Ha det bäst / juulia

Saaturday !

Nu tittar jag på Robinson , eller jag har pausat lite i mitt tittade. Anton spelar något poker spel på pappa dator, så jag kan inte ha den .. och det suger . För nu måste jag kolla på Robinson , och jag tycker det är ganska tråkigt . Jag kan iförsej sitta vid datorn där uppe, men har inte lust att sitta där uppe själv.  Idag vaknade jag vid den tiden så jag fick se slutet på julkalendern , men jag tittade på hela på kvällen. För det vore ju hemskt om jag missade något avsnitt. Sedan åkte jag och träna fotboll, jag fick ont i halsen i slutet. När jag kom hem åt jag macka&Juice ! Sen så .. ah .. vad gjorde jag då ? Typ inget . Ajja , jag har pysslat idag iallalfall.. Eller har målat keramik gubbar , tomtar&Änglar och sånt. Det är mycket mycket roligt !  Sen har vi spelat Löning , jag kom trea av fyra ! Jag hade inte tur  ( sur min) .

Det blir ingen bild idag heller,   för jag har inga bra bilder på pappas dator .


Ha det gött / Julia

Godkväll !

Jag spelade nyss lite Buzz , jag spelade Sport vilket jag är vääldigt dålig på . Vi har också Pop , som jag nästan är lika dålig på !  Jag kom sist , duktigt .  Nu ska jag kanske titta lite på Idol , även fast jag tycker det är jätte tråkigt ! Idag hade vi först Forum i skolan , då har vi Studieplanering . Sen hade vi Idrott , jag har dans som sån däringa inriktning , och det är super kul ! Och våran danslärare är bäst :)  Sen hade vi bild , vi ska färgsätta ett rum. Det gick sådär , jag målade om på samma ställe igen . Och man kan ju säga att det blev sådär . Eller ah .. det blev riktigt dåligt .  Sen hade vi Engelska , där hade vi ett läzförhör på Do,does , dident , dosent och sånt . De gick bra , trots att jag inte tränat . Fick 39/40 !     Duktigt Duktigt !   Sen kom jag hem , och drack oboy & åt två mackor till mellanmål . Sedan packade jag och åkte till pappa . Där åt jag tacos , och satt vid datorn .

Imorgon ska jag träna fotboll på morgonen , och sen vill jag åka och köpa garn för jag vill kunna sticka :D
Och kunna göra mössa  !     Och halsduk , fast det tar sån tid !

Nu ska jag göra något roligt / Juulia

Snabbt inlägg !

Joo , det var några år sedan jag skrev här jag :D  Jag ska åka ttill Pappa , så han kommer och hämtar mig om 20 minuter . Och då måte jag ju ha packat och grejer.  Men ikväll ska jag nog försöka skriva ett tråkigt inlägg igen ! Jag har inget att skriva om ! Men sen ska jag nog srkiva lite om min tråkiga lilla dag ! 

Läs www.eelan.devote.se    
För att jag kollar bloggen varje dag .
För det är skit kul  , och snygg :)

Tjaaaoo ! / Julia

RSS 2.0